Views

SEGMEN : FOLLOWER PILIHAN NIERA

Assalammualaikum 
hi,hehehe.... tetiba rasa nevers serta suspen sikit,nape?
hahah...first time nak join GA kot.tak pernah lagi join mana-mana GA before nih, tengok orang join,macam best jee...aku pun nak,untung sabut timbul <----apa aku merepek tah...
korang jomla join sekali,mana tahu tuah badan menang...belum cuba belum tahu...kihkihkih (padahal dia pon baru nk join) ... nahhh, kalau berani klik LaAh haa apa lagi tuh KLIK SINI ...




syarat wajib:
*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi)
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera 
*letak banner dan linkkan ke entry ni
*letak link entry anda dalam kotak komen

p/s:
tarikh akhir : 22 JUN 2012 
SENARAI NAMA PESERTA
pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati :)
3 follower akan terpilih dan blog mereka akan direview selama 2 MINGGU :)

terima kasih ^^



★Thankiss sebab bace★

12 budak busyuk:

aisyah humaira' said...

jom sama2 kita terjah mereka yang dah join dan follow mereka !!

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

ajak ramai2 dan jangan lepaskan peluang jadi top referral! ♥

Cik Eyra said...

pergh..caya lah..go go go aisyah...

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

amercorner.com said...

datang sini dan follow back :D

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

Mrs.BuduBilis said...

singgah dari segmen yang sama... done follow u. jom dtg blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Michelle Hopell said...

singgah sini balas kunjungan :)
sambil singgah saya follow :D

✿ Nani ツღ said...

done follow :))

putri=) said...

Ssgh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
salam ukhwah fillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...