Views

Tab Menu??kenapa kau?

Adooyaaiiii
serabutnya hotakk aku,macam mana org buat jadik,aku buat tak jadik-jadik nih.Puas godek..kt mna silapnya?huhuh.
Ce tengok  tab menu aku nih.Macam jadik tak jadik je,pelik jugak lah..hahaha.Sekali tengok macam lawak.10x tengok,sakit hati..rasa nak hempuk laptop nih sambil gigit dinding.
cian diela penat je buat tutorial untuk aku,susahlah kalau dpt student yg kurang cerdik macam aku nih* 

*Ade sesapa tak nak tolong aku??? please..please..please kamo jgn nakal~~


★Thankiss sebab bace★

4 budak busyuk:

saljurindu said...

wow ganas sungguh gigit dinding :)

Cik Eyra said...

haha,jd hulk tetiba :)

Penyuluh Perikanan said...

blog yang sangat indah dan cantik, saya suka dan akan mengikuti terus, saya bahagia jika anda follow back...

farah.fauzi said...

mcm tau..tp farah tak reti nak explain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...