Views

Syukur..Alhamdulilah

Assalammualaikum
hi semua... rindu tak ? hewheww.. agak lama tak bersiarankan. Blog pun jadi tah pape jee nih,terpaksa la lap apa-apa yg patut, di sebabkan lama tak update blog nih,idea utk mengarang pun menjadi agak tepu,,huhu.. BTW , walaupun agak lama aku tak bersiaran ada jugak follower yg sudi menyinggah..THANKS AWK...hehe, lagi terharu bila tengok followers bertambah, alhamdulilah, walaupun takbanyak TAPI ada jugakkan..
errr,sebenarnya hari nih nak cita pasal majlis berbuka puasa. Majlis yang di anjurkan oleh my company, tempat yang aku tengah bekerja sekarang ni laa. Dah lama dah, hari selasa 7/8/12 hari tu, tapi baru nak updatekan. PEMALAS SIBUK sikit :).Majlis berbuka puasa berlangsung di KULIM GOLF RESORT,KEDAH. Memang best lah dapat berbuka dengan rakan-rakan sekerja terutama dengan Big Boss & Partners serta orang-orang penting dalam company. Yelah bila lagi nak dapat merasa kemesraan staff dan majiakan kan.. time nih la nak tgk rupa wife/husband mereka..opss agak kepoo di situ..hehe. Pada hari tu, aku dengan beberapa orang staff di pertanggunjwabkan untuk memastikan majlis nih berjalan dengan teratur..so tugas pun dah dibahagi-bahagikan. Masing-masing dah tahu tugas masing. Alhamdulilah,majlis berjalan sangat lancar...

 Sebelum tetamu sampai,kita posing2 lah dulu :)
 nampak tak kertas putih tu?hah kat sini lah,senarai nama tetamu yg hadir..serta meja mana yg perlu mereka tujui.....alhamdulilah, semuanya okayh
 suasana dalam dewan makan
 rakan-rakan yg dipertanggunjawabkan bersama
Siap ada pentas lagi..tapi sayanng tak da sape-sape pon nak mensumbangkan lagu kat atas nih kan...
 ini pingan saya...saya makan sikit jee kan :) bhahah
meja sapa nih?banyak gilerr makanan.makan ke apa nih?? alamak terkantoi..
 :)
#
Alhamdulilah ,majlis pun dah habis.Semua pun dah kenyang. Syukur pada Allah atas kurniaan rezeki yang engkau berikan Ya Allah... ade tak sesapa yg membazir hah? ambil banyak-banyak tapi tak makan? sape-sape?...... okayh semua tQ sudi baca sampai habiss....

*gambar takbanyak sebab tak sempat nak snap banyak-banyak :)

★Thankiss sebab bace★

3 budak busyuk:

Cik Rongoks said...

weeeee ~
bestnye buka puasa ramai2.
alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar ^^

lovehunter said...

lalalalala, makan smpai xbis..huhuhu, ops tq pic sy pon jg..^_^

Cik Eyra said...

xbaik mbazir kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...