Views

Hapak,masam & hampeh??

ASSALAMMUALAIKUM..
Selamat pagi dan salam berhujung minggu. Buat pertama kali menulis entry dengan blog
 yang berwajah baru..Sekian lama menyepi dengan kesibukkan yang melanda dan
 beberapa faktor masalah yang timbul seperti line internet kena potong,sebab termiss 
bayar selama 2bulan.Hukhuhuk...dan kini aku kembali bersiaran. Semua bloger telah
 maklum yang kini blog masing-masing telah bertukar wajah kan ...Yaa aku pasti. Aku 
jugak sudah sedia maklum dengan hal ini, dan apa yang ingin aku katakan, aku begitu 
BENCI.....benci benci dan benci.Apa kejadah ni.. nak buat new entry ni,aku teraba-raba 
selama beberapa minit untuk dapatkannya. Mood yang berkobar-kobar tadi telah hanyut 
pergi bersama semangatku,apa yang aku lakukan sekarang hanyalah omong 
kosong,membebel-bebel seorang diri tanpa arah tujuan,sekaligus menjadikan entry kali
 ini penuh hapak,masam dan hampeh. Maaf dariku dan terima kasih kepada yang telah 
membuang masa dengan membaca entry seperti ini.

Errr....chopp..adakah aku sorang je yang merasakan blog berwajah baru ini menyusahkan 
atau anda jugak merasainya..ce komen sikit...
pelase.........

★Thankiss sebab bace★

12 budak busyuk:

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam kenalan dear
cantik la header awak
siap ada kepak2 lagi

Cik Eyra said...

@.::: Princess MOMOY :::.
salam kenal kmbali dear..
tq :)
awk pon da blog yg chumel

Icah Banjarmasin said...

Ziarah disiang minggu nice article really I like it.

man said...

lawa lah...sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Izwanie Eynia said...

wah! ada bunga2 cinta jtuh2. i loike!!! slm pkenalan tuan rmh. =D

dEdEQ dE wIshEs said...

CUN .. NAK HEADER CM GITU GAK .. EKEKE

jaakechik said...

jaa pon rasa susah ngn new interface skrg ni...pening siket... lebih suka yg dulu.lagi mudah kot.

Cik Eyra said...

@jaakechik
itulah,masih ambil masa nk biasakan diri..

Cik Eyra said...

@dEdEQ dE wIshEs
hehe tq...sy pon tempah dekat sini http://ayubarbydol.blogspot.com/

Cik Eyra said...

@Izwanie Eynia
bunga2 berguguran.hehe tq,salam perkenalan jgk :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

nampak lebih kemas cuma lama sikit nak loading

Cik Eyra said...

@.::: Princess MOMOY :::.
ouh yke,,tp cmna nk wat bagi cepat loading yee?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...