Views

KFC so gooood !!!

Apa macam terliur tak??? Kali nih bukan nk sembang,tapi memang terbaekla KFC crunch,baru je makan lunch tadi.Cik eyra memang suka sangat,sedap tak terhingga,mula-mula macam ragu-ragu gak nk try,yelaa iklan kadang-kadang tak serupa bikin,bukan boleh pakai sangat an.nampak gempak bagai. Tapi ade akak kat ofis menceritakan dari pengalaman & kisah benar yg dialami sendiri oleh beliau,jiwa ini memberontok ingin dapatkannya.Ini memang lain dr yg lain,tak macam KFC tomyam,tak sedap langsung,buang duit jee beli,Tapi yg KFC crunch ni soooo good taw...


okayh nie real picture,atas tadi tuh plastik punya..hehe,dalam gambar nampak macam sama je dgn spicy kan?tapi inila KFC crunch,rasa pun lain dan lebih sedap!

 my ofismate,sedap hingga tak terkata

ce teka sapa? tak puas hati,dapat ayam kecik.sungguh berkecil hati di tika ini..

selamat menjamu selera ~

★Thankiss sebab bace★

18 budak busyuk:

saljurindu said...

wow sedapnyer.. :)

DsCaRNiA NaDiA said...

Nyumm2 nampak je da terliur.. heheh belum berkesempatan nak makan kfc lagi.. ni yang buat rasa eksaited nak pi esok!! hehe

Cik Eyra said...

@saljurindu
sedap hinga menjilat jari,berdasarkan kisah benar ^^

Cik Eyra said...

@DsCaRNiA NaDiA
jom jom..seyes sedap !

haz said...

x rse lg yg ni.. nnmpk sedap~ ^^

~~oOpEt~~ said...

haha.. berjaya juga mkn kfc baru eh :D sedap kn :)

Cik Eyra said...

@haz
sgt sedap,sp yg suka pedas,msti cuba :)

Frolova Maz said...

erk...kfcc...lapo la plak....

Cik Eyra said...

@~~oOpEt~~
btoi2,rsa nk lg,bia kopak duit beli nih je.hehe

Cik Eyra said...

@Frolova Maz
tuan blog pon,lapor nih..adehh

lovehunter said...

mmg wow, bak kata ciksalju, mkn shngg mnjilat 5 jari..hehehe

Cik Eyra said...

@lovehunter
kan..nsb 5jari,klu 20jari?hee

jaakechik said...

jaa pon nk pegi makan ni jugak. maybe mlm ni kot! hehe.. teringin sgt asyik duk tgk iklan aja..

Cik Eyra said...

@jaakechik
jgn smp bwa mimpi lak,hehe

ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ said...

wohaaaaaaa,SEDAP nyaa. Nak jugak.

Cik Eyra said...

@ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ
sila mntak dkt atok sy..he3

jaakechik said...

jaa dah makan dah jugak.. hehehehe

Cik Eyra said...

@jaakechik
sedapp kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...