Views

DAISO JAPAN BERHARI RAYA

Assalammualaikum..
Salam Syawal
Korang tahu tak pasal jenama Daiso Japan? sebuah kedai yang menjual barangan Japan, 
semua barang yang ada di kedai tersebut di import dari Japan tau. 
Terasa sangat membeli belah sambil berhari raya di Japan gitu..Opss, terlupa pulak nak 
nak beritahu lokasinya. Kalau untuk warga Pulau Pinang, korang mesti tahu 
Queensbay Mall kan?Hah,kedai tu terletak di tingkat 1 je, yang bestnya barangan dekat 
situ semuanya RM5 only. 
Queensbay Mall, dekat depan Mall ni ada laut ^^ angin bertiup sepoi-sepoi bahasa gitu.
Cik Eyra baru pergi 3x, hehe sebelum ni,memang tak tahu langsung pasal Daiso Japan ni, 
Cik Eyra dapat tahu dari rakan sekerja dia yang kasi information nie.

 Sibuk sangat datang ni,sebab nak beli pencuci muka Daison Japan. RM 5 jee, Sebelum ni 
beli online tapi mahal sikit lah, Cik Eyra guna pencuci ni sangat berkesan, lagi-lagi 
jenis kulit yg berjerawat & bermasalah
nie Charoal Mask dari Daiso Japan diperbuat dari arang, tapi stok belum sampai lah,so
 dapat beli pencuci muka je, takpe next time boleh pergi lagi :)
jom layan gambar Daiso Japan di Queensbay
 1*
 suasana shop Daiso Japan dari luar
 #

Macam-macam ada kat sini, memang rambang mata lah kalau pergi, sambil-sambil 
shopping, dieorang buka lagu-lagu Japan, pergi pulak dengan baju raya, Perghh..dah 
macam berhari raya dekat Japan dah..

*Selain Daiso Japan dekat Queensbay Mall,Penang dekat mana lagi yang ada Daiso Japan eyh?Kalau tahu boleh share dekat sini...

★Thankiss sebab bace★

6 budak busyuk:

jaakechik said...

kat kelate takde lak mende nih..hehehe

jaakechik said...

cool ke cold hehehe

Cik Eyra said...

@jaakechik
nanti g USM lagi,bley singgah Queensbay :) hehe

FairyOfMyLove said...

http://aliyatralala.blogspot.com/2012/09/giveaway-6b1k2-2012.html

jemput join :)

FairyOfMyLove said...

http://aliyatralala.blogspot.com/2012/09/giveaway-6b1k2-2012.html

jemput join :)

Anonymous said...

Gurney plaza pun ado

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...