Views

Jom minum KURMA MILK SHAKE

ASSALAMMUALAIKUM

Yeahhh ! Jom minum !!!! Okayh,tetiba rindu nak minum KURMA MILK SHAKE .


Tahun lepas rajin jugak buat air nih, dis year takpernah buat lagi . Rasanya kalau nak buat lagi mabe kena tengok resepi balik kowt . Yelah jarang buatkan. Mahu nak ingat, padahal cara nak buat simple je pon.

Ehh..,kalau belum pernah cuba.Kena cuba taw ! confirm tak nyesal wehy......

P/s : Jenguk dalam peti sejuk, kurma ada..TAPI susu kotak dah habis... tskk T__T. Kena tunggu besoklah !
ada sesapa nak kua tak,plss belikan susu............



★Thankiss sebab bace★

14 budak busyuk:

michelle De hunny said...

nak cuba jugak tp x pandai buat.
mohon ajar.hehehe..
comel la blog pinky ni =) ^^

Cik Yaya said...

amboi nmpk sedap tuuuu aummm! heee

haz said...

tak pernh try lg. sedap eh?

Cik Eyra said...

@michelle De hunny
tgk dekat sini :)

http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/2012/07/kurma-milk-shake-sedap-ke.html

Cik Eyra said...

@Cik Yaya
seyess sedapp........

Cik Eyra said...

@haz
cubalah,mmg sedap sgt,khsiat pun tinggi...

jaakechik said...

belum penah cuba lagi.... nanti nak tunggu bln posa...hihihih..

Cik Eyra said...

@jaakechik
ari biasa pun bley :) tapi klu bln posa minum,inshaAllah lagi bertenaga,sbb khsiat kurma kan..

Kuazue Mohd said...

as salam.. cik eyra...menjawab soklan..ya..cik azue ada ambil tempahan secara part timer ajer yer... by the way..jus ini adlh cara bgaimana cik azue yg anemic nie tmbah darah dgn add in satu lagi ramuan rahsia iaitu serbuk badam...

Cik Eyra said...

@Kuazue Mohd
wahh,menarik..:)rsa mcm nak tempah pulak.hihi..

ouhh,info yg bgus..badam menambahkan darah..baru tahu,..

Cik Tanpa Nama said...

waaahhh mcm menarik je...semuanya nk shake sekarang ni..huhu

first time dtg sini...nice blog...jatuh chenta terus...ngeee...name kita pown iera jugakkk...siippppp sikit..hehe

oopsss maaf...bnyk ckp pulak..hehe do visit my blog too :)

Cik Eyra said...

@Cik Tanpa Nama
boley cuba nanti taw :)ouhh yeke,hye iera..(sambil siipppp)ngheee~

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Belum Cuba lagi...Nampak sedap jer tu..

Cik Eyra said...

@LiLy @ MaMaQiStInA
hah,nanti cuba buat..mesti anakdara akak suka.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...