Views

Moi Sup Lunch Today !!

ASSALAMMUALAIKUM

Salam Jumaat kepada semuaa... ekceli dah lama tak huupdate blog,so ketandusan idea untuk menulis . Terasa gian nak menghupdate sebenarnya,hahahahaaaa...kekadang on blog sekadar BW,baca entry from blogger lain, tetapi blog sendiri tak hupdate-hupdate..teruk meyh..

So, untuk permulaan. Untuk hari ini,apa menu lunch korang? cececehh...ayat bajet retiss,bajet top blogger la kunun..syok sendiri,walaupun aku tahu takda sapa pun nak respon aku punya question wehy..hahaha,tapi still nak question bagai..tak pela,meh aku sendiri yang jawab ekk...

sumber google..
Ini dia,menu daku untuk tengahari ini,Moi Sup....Beli okayhh,bukan aku masak pun..hihihi.,ofis time kenn...makan jelah..

p/s: 1) antara menu feveret aku time study dulu,.. 2) tengah gigih mengembalikan mood untuk berblog..perahh hotakk,perahh hotakk

★Thankiss sebab bace★

4 budak busyuk:

hana hadi said...

sangat menyelerakan lagi2 nampak telur masin.. nyum nyum...

۩PinkyLady1202۩ said...

nampak sedap...eehhee..done fllow blog y cntik ni..

haz said...

kann. xde idea btol nk update blog pasl ape. hihi. sedappnyee mknan tu yumm yumm

hana hadi said...

laaa baru rancang nak buat moi sup esok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...