Views

Tahniah Adik !!

ASSALAMMUALAIKUM

Hidup ini indah jika dapat menikmati hari-hari cuti sambil menikmati sepotong kek,minum kopi layan pulak cerita hindustan kat TV.. :) nanak lagi dialunkan dengan lagu-lagu dieorang yang best-best, *joget-joget sikit.. nikmat gila cuti macam ni..hahaha
Dikesempatan ini,nk wish congratulation to my brother sebab dah berjaya mendapatkan segulung diploma of engineering technology in electrical and electronics, di Universiti Kuala Lumpur (UNIKL) last weeks..:) congratulations bro...
Majlis Konvokesyen ini berlangsung di Putrajaya International Convention Centre(PICC), dan tahniah sekali lagi untuk my brother kerana berjaya melanjutkan pelajarannya di UNIKL sekali lagi, tapi kali ini dengan course Bachelor of engineering technology(Hons.) in electronics. So lepas ni kena lebih lagi fokus dan study hard yee dik..Jangan nak poya lebih-lebih okayh..Semoga satu hari nanti ang dapat jadi engineer,jangan sesekali lupa jasa mak abah tau..dan yang paling penting jadilah pemimpin yang adil bertanggunjawab,jangan sesakali menindas orang di bawah kita,serta mencari kesalahan orang lain,tetapi cari kesalahan diri sendiri untuk dibaiki dan jangan sesakali mengaibkan orang lain.Mungkin hari ini,kita berjaya menindas mereka,mungkin kita seronok dapat mengaibkan mereka,tapi  Allah tahu setiap apa yang berlaku,kat dunia Allah tak beri balasan tapi di akhirat takda sapa pun yang akan terlepas. Berasa malulah dengan Allah,jangan hanya berasa malu dengan perkara-perkara yang remeh disekeliling kita :)

p/s : kata-kata membina untuk diri sendiri,adik-adik tersayang dan anda semua...:)


★Thankiss sebab bace★

2 budak busyuk:

Cik Yaya said...

salam...

alhamdulillah..congrate utk brother cik eyra jg ye ^_^

jaakechik said...

tahniah gak dari jaa utk adik cik eyra...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...