Views

Berdua denganmu Pasti lebih baik

Yeehuuuuuuu.....
Ce tgk kat bawah ni,kelmarin hang out with MyBff Fatin...Lama tak jumpa dia tau.Memang happy lah,sembang punya sembang sampai sesat-sesat kiteorang,Riuh rendah 1 kereta.Hehehe, Fatin ni MyBff masa belaja dkt Bangi dulu...Kiteorang sgt close, sampai kawan-kawan yg lain pun teruja dan bertanya samada kiteorang kenal dari sekolah ke?Kebetulan kami berasal dari negeri yg sama (Penang)jawapannya mestilah TIDAK,Kami kenal masa first hari pendaftaran,tah dari mana je muncul,tiba-tiba dia ade kt sebelah aku,time tu tegur macam mana nak isi borang,pastu borak sepatah dua je,just tanya nama je pun.Nak dipendekkan cerita,kami dapat 1bilik,dah la 1kos lak tu,sama kelas, ! no id pelajar kireorang pon juz beza dekat hujung je,No id aku PTM07120715, dia punya PTM07120174 ....Kalau nak tahu lagi, Picit saye
Noww kita cuci mata jee....

Haii,saya Fatin Ahmad

Sampai jee Sunway Carnival,Seberang Jaya...Langkah pertama kami menuju ke Foodcourt,lapar weyh....dah lah sesat bagai...yg peliknya,masa kat Bangi dulu,jalan KL takgaduh sesat pun,lagi-lagi jalan kat Putrajaya dan Bangi.Fatin pun memberitahu kenyataan yang sama ! aneh,adakah kami terkena sumpahan?hahaha....


 Baru lepas cuci-cuci mata dekat PC Fair, Last day tau ! rugi tak pergi....
 Aktiviti kegemaran kami berdua, Menyumbangkan lagu yg ada,mengikut kehendak hati masing-masing!
 Jalan-jalan kat R&R,rasanya kat Penang je yg ada R&R tepi Pantai kot....Rasanya lah,maaf kalau salah..heheh






 Angin pantai kuat gile,sampai nak tercabut dress aku.huh
Sapa punya beg lah letak sana sini.Haishhh,
okayhla balik dulu~~


★Thankiss sebab bace★

3 budak busyuk:

~~oOpEt~~ said...

mata terpandang makanan ja :D

Cik Eyra said...

@~~oOpEt~~
amboii,nmpk je sdp,tp xsedap pon sbnrnya.hehee

lovehunter said...

AWT DGN SKIRT 2, ASHIK DOK PEGANG JA...I SUKE TGK PIC LENTOP 2..HUHUHU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...