Views

First time.Subway !

Opss,please please, tak diduga-duga,hari ini breakfast Subway...

eeiii,nape cam jakun semacam je nih?? hahaha, actly, first time weii aku makan.Kesiankan ini budak?Aku try oder Meetball,nampak dalam gambar macam sedap je bulat-bulat tuh, Sape yg dah pernah makan,tahniah ! kepada sape-sape yg belum...Errr, kalau korang jenis yg bukan pengemar sayur/salad (ulaman omputeh) better lupakan je lah...Oke,taknak komen banyak,tak pasal-pasal kena saman dgn company ni.Rasanya ini lah kali pertama & kali terakhir aku makan kowt...Lain org,lain cita rasa.Okayh enjoy !!!


*balik kerja,carik nasi mak aku jugak sedaap,tQ mom 

★Thankiss sebab bace★

6 budak busyuk:

saljurindu said...

tau x pa indah kabar dari rupa... macam hapehhhhh jew.. bg free pon x nak :)

Cik Eyra said...

@saljurindu
betoi2.tak bes lgsg..

~~oOpEt~~ said...

xpernah lagi mkn subway :D nh mesti mkn kt penang kn :D

Cik Eyra said...

@~~oOpEt~~
cik eyra,xbp suka sgt la.hee ,xla mkn kt kulim :)

lovehunter said...

skali jew mkn, lps nie xmaw dah...KFC terbaikkkk ^_^

aienzunnur said...

XPNH TRY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...