Views

Hari Paling Best

Assalammualaikum
Selamat Hari Isnin yg indah..wahh2 tetiba indah,selalu hari Isnin paling tak indah,sebab firstday keja..Nie mesti ada pape kan..muaahahaha..Okayh hari ni paling best..seyess paling best
Sebabnya......

Posto posto posto....
Nah... Kad raya yg pertama aku dapat daripada ofismate....*nanges.... 
zaman metrofuluss sekarang ni,bukan senang nak dapat kad raya walaupun sekeping weii. tak semeriah waktu persekolahan dulu.Zaman dulu sanggup simpan duit saku, semata-mata nak beli kad raya kasi kekawan, sekarang ni esok nak raya, malam tu baru text mesej raya send kat kekawan... hahah aku lah tuu..Aishh cepat betul masa berubahkan :) 

Seterusnya, hari ini paling best....
sebab~
nampak tak,apa yg aku nampak? hagak-hagak berapa?? hahaha..TQ boss kasi duit raya. Gile lahh, boss laa paling best...Macam tahu-tahu je duit gaji aku dah habis,. Boleh laa aku tambah sepasang lagi baju raya tahun nie...hehehehe
Tahun lepas ,duit raya aku beli nie...
Nokia C3
DAN......
sebab yang paling aku best Hari INI....
Picit saye


★Thankiss sebab bace★

4 budak busyuk:

lovehunter said...

perhhh terbalik, balik klmarin msti xsenang duduk beb!!!, mcm2 dpt..heeee..hai thn nie bln nie depa meriah la, leh tmbh baju 2, 3 pasang kot..ngeeee

Nurulee said...

Pemurahnya boss =D

Cik Eyra said...

@lovehunter
aii,snok smp terbalik ke cik farah :)

Cik Eyra said...

@Nurulee
hehe, alhmdulilah..rzeki bulan puase :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...