Views

Ucapan Raya

Assalammualaikum
Raya ..raya..raya... 
semua semangat nak raya kan kan kan. hehehe, esok sehari lagi nak puasa tau,jangan buat-buat lupa pulak, eksited sangat nak raya punya pasal...macam-macam boleh jadi, tapi bagi aku kat sini, aura nak raya tu, belum sampai lagi laa, kenapa eyh? mungkin hari ke hari,minggu ke minggu ,sibuk dengan kerja feel nak raya pun tak sampai, esok hari sabtu, aku cuti, harap-harap mood raya tu ada lah.Tahun ni dengan tahun sebelum-sebelum ni, sama jugak.Beraya dalam serba kesederhanaan saja. Kepada semua rakan-rakan blogger, dekat sini cik eyra nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN sebagai seorang insan kita sering tak terlepas dari melakukan kesilapan, jadi di sepanjang perjalanan kisah ini,jika ada tersilap apa-apa secara sedar atau pun tidak dengan tulus ikhlas saya memohon maaf...*taching


Okayh, sebelum saya mengundur diri, terima lah secebis nasihat ini..cewah.. Kepada sesiapa yang baru nak bertolak ke kampung, sama ada yg menunggang atau memandu, silalah berhati-hati di jalan raya. Ingat lah saya yang menyangi anda... heheh. Jangan bermain mercun, aku pun main..... ahaksss


★Thankiss sebab bace★

4 budak busyuk:

Cik Rongoks said...

selamat hari raya ! ^^

en. buaya said...

excited nak raya yg seronok tu.. haha

Cik Eyra said...

@Cik Rongoks
selamat hari raya jugak :)

lovehunter said...

selamat hari raya cik eyra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...